Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвКой да предложим за премиер, това предложение ще

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвКой да предложим за премиер, това предложение ще
Коментари Харесай

Свиленски: Слави Трифонов няма да е премиер, БСП ще предложи Нинова

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Кой да предложим за министър председател, това предложение ще бъде одобрено от Националния съвет на Българска социалистическа партия. Такава е практиката досега. Историята обратно демонстрира, че ръководителят на най-голямата парламентарна група е любимец за поста министър-председател. По логиката, в случай че спечелим, това ще е госпожа Нинова. Все отново би трябвало да има и някаква хубава логичност в дейностите на всяка една политическа мощ.

Това сподели за " Здравей, България " по Нова Тв ръководителят на предизборния щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски. 

Слави Трифонов няма да е министър председател, би трябвало да има и малко разсъдък. Ако неговата партия стане първа политическа мощ, може би ще има това право. Досега обаче не виждам такава наклонност за коалиция с партията му. Ако ни поддържат, по тази причина да не се краде в страната, да не се опорочават публични поръчки, лечебните заведения да не са търговски сдружения, в образованието един учебник да има по един предмет в един клас, за въвеждане на по-доходно данъчно облагане, където всеки родител да може да приспадне 500 лева от облагаемия приход, с цел да има повече пари за децата, в случай че тези неща се одобряват от която и да е била партия, на Слави Трифонов или на Мая Манолова, ето, добре пристигнали са на масата на договарянията. С кой ще управляваме, те по тази причина са изборите, с цел да покажат резултатите. В рамките на тези договаряния върху управническата стратегия върху целите на страната, ще се откри с кой да управляваме. Най-нормалното, най-логичното, е този, който е спечелил изборите, ръководителят на тази партия, да бъде любимец за министър председател. Разбира се, отново споделям, договарянията за обединения ще почнат след пети април, добави Геориг Свиленски.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР